T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / SİMAV - Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF 2024

Şbt

Millî Savunma Üniversitesi sınavına öğrencilerimiz tarafından başvurular Okul Rehberlik Servisi desteğiyle yapıldı. 03/03/2024 tarihinde gerçekleştirilecek sınavda öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Şbt

Ekm

Polis Akademisinde okuyan mezun öğrencimiz Zeki Emirhan ÖZ ile öğrencilerimizi buluşturduk. Öğrencilerimiz üniversiteye hazırlık süreci ve polis akademisi hakkında merak ettiklerini öğrendiler. Mezun öğrencimiz Zeki Emirhan ÖZ'e katılımından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

 Hedef 2024 projesi kapsamında mezun öğrencilerimiz ile buluşmaya devam ediyoruz. Milli Savunma Üniversitesini kazanarak Hava Harp Okulu yerleşen öğrencimiz Ahmet KORKMAZ öğrencilerimizle buluştu.Söyleşimiz Milli Savunma Üniversitesini merak eden öğrencilerimizin yoluna bir ışık oldu.

       Hava Harp Okulu öğrencimiz Ahmet KORKMAZ arkadaşlarımın bir imam hatipli olarak her alanda bulunmaları gerektiğini söyledi, herşeyin hayalle başlayıp çalışmayla elde edilebilceğini belirtti. Gelecek yıl yanımda sizlerden birilerini görmekten büyük mutluluk duyacağını belirtti.

       Sınav hazırlık süreci hakkında bilgi paylaşımının yapıldığı söyleşi öğrencilerimiz için verimli bir şekilde sonuçlandı. Ahmet kardeşimize teşekkür ederek başarılarının devamını diliyoruz.

Ekm

Okul rehber öğretmenimiz Onur Kocaman tarafından son sınıf öğrencilerimize yönelik YKS tanıtım semineri verildi.

Ekm

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün HEDEF YKS 2023 Projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine deneme sınavı yapılmaya devam ediliyor.

Haz

Yaz kampı programımız

May

Mrt

Hedef 2023 ekibimizle ve sınıf öğretmenleriyle öğrencilerin akademik gelişimi ile ilgili toplantı yapıldı ve sınav analizleri sınıf öğretmenleriyle paylaşıldı.

 

Şbt

Polis Akademisinde okuyan mezun öğrencimiz Zeki Emirhan ÖZ ile öğrencilerimizi buluşturduk. Öğrencilerimiz üniversiteye hazırlık süreci ve polis akademisi hakkında merak ettiklerini öğrendiler. Mezun öğrencimiz Zeki Emirhan ÖZ'e katılımından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Okul Psikolojik Danışmanımız Ramazan Yolcu tarafından okulumuz tüm kademe öğrencilerine  okul başarımızı arttırmaya yönelik Verimli Ders Çalışma Teknikleri konulu seminer verildi.

Kas

Son sınıf öğrencilerimiz ile ilçemizde bulunan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Simav Teknoloji Fakültesini ziyaret ettik. 

Öğrencilerimize akademik ve mesleki olarak farkındalık oluşturabilmek açısından verimli ve güzel bir gezi oldu. Simav Teknoloji Fakültesi yönetici ve öğretmenlerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

12. sınıf öğrencilerimizle Dumlupınar üniversitesine gezi düzenledik. Öğrencilerimize Müdür Yardımcımız İsmail Gürbüz ve matematik öğretmenimiz Mustafa Eriş rehberlik ettiler.  Gezi öğrencilerimiz için oldukça verimli oldu. Dumlupınar Üniversitesi Yönetici ve öğretmenlerine öğrencilerimize vakit ayırdıkları için teşekkür ediyoruz.

Ağu

Yaz Kampı kapsamında, Ankara gezisi, piknikler, Simav Hamamı, Teknofest Kütahya Gezisi ... vb. etkinlikler gerçekleştirdik.

May

Okul rehberlik servisimiz 12. sınıf öğrencilerimize yönelik motivasyon semineri vermiştir.