OKULUMUZ TARAFINDAN DÜZENLENEN LİSELER ARASI SİYER YARIŞMAMIZ.

Okulumuz koordinesinde düzenlenen "Liseler Arası Peygamberimizin Hayatı Bilgi Yarışması" Simav Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi. Yarışmanın amacı ile ilgili bilgi veren Okul Müdürümüz Dursun GÜLSEREN, burada gençlerin bilgi seviyelerini ölçmekten ziyade yarışma vesilesi ile Hz. Peygamber (S.A.S.)'i tanıma, onun mesajını anlama, öğrencilerin millî ve manevî duygularını geliştirmek hedeflenmiştir." dedi.İlçe Millî Eğitim Müdürümüz İsmail GÜVEN, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek Peygamber Efendimiz'in hayatın her noktasında rehber olduğunu ve onu örnek almamız gerektiğini ifade etti. Yarışma sonucunda katılımcı tüm öğrencilere Simav Müftülüğü tarafından Kur'an-ı Kerim hediye edildi ve okulumuz tarafıandan çeşitli ödüller verildi.

Peygamberimizin hayatıyla ilgili 20 sorunun yer aldığı yarışmada Kuşu Şenayi Akdağ ÇPAL ile Nurullah Koyuncuoğlu Anadolu Lisesinin puanlarının eşit olması üzerine çekilen kura sonucunda Kuşu Şenayi Akdağ ÇPAL birinci Nurullah Koyuncuoğlu Anadolu Lisesi ikinci Simav Cumhuriyet Anadolu Lisesi üçüncü olmuştur.

22-04-202422-04-202422-04-202422-04-2024

Yayın: 22.04.2024 - Güncelleme: 22.04.2024 10:48 - Görüntülenme: 47