Kütahya ilçeleri arasında en fazla şehit veren ilçelerden birisi olan Simav’da, şehitlerin adlarının unutulmaması, günümüz gençliği tarafından geleceğe taşınması ve şehitlik mertebesinin ne denli önemli olduğunun vurgulanması açısından Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi, eksikliği her daim hissedilen önemli bir farkındalığa imza attı.

Okulumuzun organize ettiği 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü ilçe programı icra edildi. Törende vatanı için çarpışmaktan ve ölmekten çekinmeyen bütün askerlerimizi saygıyla andık. Bu duygu yüklü anma töreninde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle Beyce Sağlık Ocağı Aile Hekimlerinin tıp bayramını kutldadık. Bu vesileyle ülkemizin her köşesinde, İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeden, sonsuz sabır ve üstün gayret ile çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın “14 Mart Tıp Bayramı” kutlu olsun.

Meslek dersleri öğretmenimiz Mehmet KARATAŞ koordinesinde okulumuz bahçesinde bulunanan meyve ağaçlarına budama ve aşılama yapılmıştır.

Her ramazanda olduğu gibi bu yıl da 9. sınıf öğrencilerimize Kur'an-ı Kerim hediye edildi ve yine her ramazanda olduğu gibi öğle namazından sonra tüm sınıflarımızda mukabele okunmaya devam ediliyor.

Okulumuz öğrencilerine yönelik rehber öğretmenimiz Onur KOCAMAN tarafından zaman yönetimi konulu seminer verildi.

Öğrencilerimizle birlikte Simav İbrahim Eren İmam Hatip Ortaokulu tarafından organize edilen 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma İlçe Programına Katıldık

Okul rehber öğretmenimiz Onur KOCAMAN tarafından öğrencilerimize Davranışsal Bağımlılık semineri verilmiştir.

Pansiyon öğrencilerimiz tarafından 12 Mart İstiklal marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinliği kapsamında pano hazırladı.

Okulumuz tatbikat camisinde hafız öğrencilerimizin imametinde kılıncak olan teravih namazına tüm halkımız davetlidir.

Not: Bayanlara yerimiz vardır

Öğrencilerimiz tarafından okulumuzun boş yerlerine 2 adet yediveren Kara dut 1 adet Teksas badem 1 adet Antep karası asma 1 adet Sultani Asma fidanı toprakla buluşturuldu

Okulumuz rehber öğretmeni Onur Kocaman tarafından 11 ve 12. Sınıf öğrencilerimize Meslek seçerken dikkat edilmesi gereken hususlar ve mesleklerin  tanıtımı konulu seminer verildi.

Okulumuzda Mukabele geleneğini yaşatmaya bu senede devam ediyoruz. 11 Mart Pazartesi gününden itibaren tüm öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla öğle aralarında mukabeleye başlayacağız.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan imsakiyelerimizi hazırlayıp öğrenci, veli ve öğretmenlerimizle paylaştık. Rabbim tüm ibadetlerimizi makbul ve kabul eylesin inşallah.