Şbt

Diyarbakır’da PKK’lı teröristlerin yola döşedikleri mayının patlaması sonucu şehit düşen Jandarma Er Mustafa Nerkis şehadetinin 8. Yılında öğrencilerimiz tarafından mezarı başında dualarla anıldı.Başta Şehidimiz olmak üzere tüm şehitlere Allah'tan rahmet dileriz.

Ock

Dönem sonu etkinleri kapsamında Dumlupınar Üniversitesi Simav Teknoloji Fakültesi ve Simav Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ettik.Gezi öğrencilerimiz için oldukça verimli oldu. Üniversite Yönetici ve öğretmenlerine öğrencilerimize vakit ayırdıkları için teşekkür ediyoruz.

Ock

Dönem sonu etkinleri kapsamında satranç turnuvamız tamamlandı. Final karşılaşması 9/P sınıfından Berat BAŞBUDAK ve 10/P sınıfından Ramazan DEMİRTAŞ arasında gerçekleşti. Karşılaşma sonucunda Berat BAŞBUDAK galip geldi.Tüm öğrencilerimizi tebrik eder turnuvayı düzenleyen Sedat MİNAZ ve Abdurrahman GÖREN hocalarımıza teşekkür ederiz.

Ock

Dönem sonu etkinleri kapsamında öğrencilerimizle "ÇAĞRI" filmini izledik.

Ock

Okulumuz dönem sonu faaliyet haftasında yetenek paylaşım saatinde Emekli Milli Eğitim Müdürü Kemal SEVGİ öğrencilerimizle hasbihal etti.

Ock

Dönem sonu etkinleri kapsamında öğrencilerimize okulumuz bilgisayar sınıfında genel kültür bilgi yarışması düzenledik. Yarışma sonuda dereceye giren öğrencilerimize ödüller verilecektir.Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

Dönem sonu etkinleri kapsamında satranç turnuvamız 15.01.2024 Pazartesi günü başladı. Turnuva iki ayrı etap halinde öğrenciler arasında ulusal yönergelere göre düzenlenecek olup dereceye giren öğrencilerimize ödüller takdim edilecektir.

Ock

Şanlı ordumuza güvenlik nedeniyle bulunduğu Kuzey Irak'ta yapılan menfur terör saldırısı nedeniyle şehit düşen askerlerimiz için gıyabi cenaze namazı kılarak dua ettik.

Ock

TBMM Başkanvekili ve aynı zamanda Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Simav Kaymakamımız Bünyamin KARALOĞLU, Simav Belediye Başkanımız Fatih KALAY, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi AK Parti Milletvekili Av. Adil Biçer ve AK Parti Kütahya Milletvekili TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Mehmet Demir, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail GÜVEN, Kütahya Müftüsü Dr. İrfan AÇIK, AK Parti Kütahya İl başkanı Mustafa Önsay, İl Genel Meclisi başkanı Muammer Özcura, AK Parti İlçe başkanı Orhan Akboğa, belde belediye başkanlarının ve halkımızın katılımıyla tatbikat camimizin açılışını gerçekleştirdik.

Ock

Okul rehber öğretmenimiz Onur Kocaman tarafından 10. Sınıf öğrencilerimize yönelik olarak alan bölüm seçimi konulu seminer verildi.

Ock

Okul rehberlik servisimiz  tarafından 12. Sınıf öğrencilerimize milli savunma üniversitesi tanıtım semineri verildi.

Ara

11/P sınıfından Mehmet KIRTAY Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen "Safahat" konulu bilgi yarışmasında Simav ilçesinde 2., Kütahya ilinde 6., Türkiye genelinde 774. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Ara

Kütahya Valiliğimiz tarafından projelendirilen Değerler Eğitimi "Pansiyonda Hasbihal" Eylem planı çerçevesinde Okulumuz pansiyonunda kalan parasız yatılı öğrencilerimizle Dumlupınar üniversitesine gezi düzenledik.

Ara

Kütahya Valiliğimiz tarafından projelendirilen Değerler Eğitimi "Pansiyonda Hasbihal" Eylem planı çerçevesinde Okulumuz pansiyonunda kalan parasız yatılı öğrencilerimizle, Aralık ayı temasında bulunan Farklılıklara Saygı Etkinliği kapsamında ilçemizde bulunan özel eğitim uygulama okulumuzu ziyaret ettik.