Ock

Okulumuz okuma salonlarının olduğu bölümlere öğrencilerimizin faydalanabileceği içerikler ve materyallerin bulunduğu akıl zeka oyunları bölümü oluşturuldu.

Ara

Okulumuz öğrencileri meslek dersleri öğretmeni Emin YILDIRIM rehberliğinde Kasım ve Aralık ayı boyunca okul camisi,İbrahim EREN İHO mescidi,Beyce ,Demirci ve Simav merkez camilerinde  mesleki uygulama programı kapsamında cuma namazlarında imamlık ve müezzinlik yaptılar.

Ara

Kütahya'da gerçekleştirilen hafızlık , ezan okuma ve Kur'an-ı Kerim güzel okuma yarışmalarında öğrencimiz Saad El Salih hafızlıkta il birincisi , Ezan okumada Caner Tetik il ikincisi ve Kur'an-ı Kerim güzel okumada Muhammed ERDOĞAN il dördüncüsü olmuştur.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Öğrencilerimize; İslam'ın temel kaynaklarından olan hadis ve sünnetin önemini kavratmak, hadis metinlerini okuma ve anlama yeteneği kazandırarak hadisler ışığında güncel olayları doğru yorumlamalarına yardımcı olmak, ahlâkî değerleri kazandırmak ve bu değerlerin oluşmasında hadislerin rolünü fark ettirmek; meslekî bilgi, beceri ve yeteneklerinin gelişmesine katkı sağlayarak özgüven kazandırmak, okullarımızdaki benzer çalışmaları daha sistematik hâle getirmek ve uygulama birlikteliği sağlamak amacıyla okulumuzda 40 Ayet 40 Hadis 40 Kavram etkinliği düzenlendi.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürü Sn. Dr. Nazif Yılmaz , Eğitim Ortamlarının ve Öğrenme Süreçlerinin Geliştirilmesi Daire Başkanı Sn. İhsan Erkul , İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Hasan Başyiğit ve beraberindeki heyet okulumuzu ziyaret ettiler. Öğretmenlerimize PISA (Uluslararası öğrenci değerlendirme programı) hakkında bilgi semineri verilmesinin ardından okul birimlerimizi gezdiler. Bu anlamlı ziyaretten dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz.

Ara

Yabancı ülkelerin ürünlerini kullanmak yerine, Türkiye´de üretilen ürünler ile bilinç sağlamak amacıyla Yerli Malı Haftası, 1946 yılından bu yana kutlanmaktadır. 1983 yılında adı Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası olarak değiştirilmiştir.

Bizler de okulumuzda öğrencilerimizi yerli mallarına yöneltmek, tutumlu olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla Yerli Malı haftasını öğretmenlerimizle birlikte kutladık.

Ara

İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından okulumuzda seminer düzenlendi. Seminerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

14 Ocak 2022 Cuma günü meslek dersleri öğretmenlerimizce öğrencilerimize yönelik kazanım değerlendirme sınavı yapılacaktır. Dereceye giren öğrencilerimize süpriz hediyeler verilecektir.

Ara

Manisa Gördes'te düzenlenen Geleneksel Türk Okçuluğu yarışmasında öğrencimiz Genç Erkekler kategorisinde  Efe Candan birinci olmuştur. Öğrencimize okulumuzu temsil ettiği için madalya takdim ettik.

Ara

Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi 2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul - Aile Birliği toplantısı, COVID-19 tedbirleri dahilinde Zoom platformu üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Okul müdürümüz Dursun GÜLSEREN, okulumuz öğretmenleri ve öğrenci velilerimizin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Okul Müdürümüz Dursun GÜLSEREN' in konuşmasının ardından, gündem maddeleri tartışıldı. Yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu seçildi. Velilerimizin okul hakkındaki önerilerini dile getirmelerinin ardından iyi dilek ve temennilerle toplantı son buldu.

Ara

Okul Psikolojik Danışmanımız Ramazan Yolcu tarafından okulumuz tüm kademe öğrencilerine  okul başarımızı arttırmaya yönelik Verimli Ders Çalışma Teknikleri konulu seminer verildi.

Kas

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı 1. yazılı sınavlarda sınıflarında ilk 3'e giren öğrencilerimizi ödüllendirdik.Öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Kas

Simav Belediyesi İtfaiye Ekiplerince okulumuzda yangın tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikat Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, idarecilerimiz ve diğer personellerin katılımıyla gerçekleştirildi. İtfaiye ekipleri yangınla ilgili bilgiler verdikten sonra tatbikata geçildi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında okulumuzda öğretmenlerimiz için kahvaltı düzenlendi.