İlçe futbol turnuvasında Sağlık Meslek Lisesiyle karşılaşan futbol takımımız sahadan 2-1 lik galibiyetle ayrıldı.Maçtan sonra soyunma odamızı temizleyerek teslim ettik.Hedefimiz sportif başarının yanında iyi, ahlaklı ,saygılı bireyler yetiştirmek.Takımımızı hazırlayan Beden Eğitimi öğretmenimiz İsmail Öztürk'e teşekkür eder öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 83. yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda ve ilçemizde coşkuyla kutlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 98.Yılı anısına düzenlenen "CUMHURİYET" Temalı Kompozisyon yarışmasında Öğrencimiz Mehmet Ali DOĞAN ilçe 2. oldu.Öğrencimizi tebrik eder danışman öğretmenimiz İsmail ÖZALP'e teşekkür ederiz.

Okul Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenimiz Ramazan Yolcu tarafından öğrencilerimizin motivasyonlarını arttırmak amacıyla videolar paylaşıldı.

Covid-19 sürecinde eğitim-öğretimi etkileyen güncel sorunları,uzaktan eğitim sürecinde meslektaş dayanışmasını, ruhsal ve fiziksel sağlığın korunması konularını öğretmenlerimizle değerlendirdik.

Öğrencilerimiz Arda Ünlü ve Fazlı Güngör ilçe genelinde gerçekleştirilen satranç turnuvasında 3. olmuşlardır.Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi 2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul - Aile Birliği toplantısı, COVID-19 tedbirleri dahilinde Zoom platformu üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Okul müdürümüz Dursun GÜLSEREN, okulumuz öğretmenleri ve öğrenci velilerimizin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Okul Müdürümüz Dursun GÜLSEREN' in konuşmasının ardından, gündem maddeleri tartışıldı. Yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu seçildi. Velilerimizin okul hakkındaki önerilerini dile getirmelerinin ardından iyi dilek ve temennilerle toplantı son buldu.

Okulumuza bu sene katılan 9. sınıf öğrencilerimizle açık havada kahvaltı etkinliği düzenledik.Öğrencilerimiz hem sağlıklı beslenme hem de kahvaltının ne kadar önemli bir öğün olduğu konusunda farkındalık kazanmışlardır. Emeği geçen öğretmenlerimize ve okul idaremize teşekkür ederiz.

SİMAV ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ve SİMAV KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 1. YAZILI SINAV TAKVİMİ

Meslek Dersi Öğretmenlerimiz Tarafından Haftanın Ayet ve Hadisi Okul Panolarında ve Lcd Ekranlarda Yer Almaktadır.

Okul Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenimiz Ramazan Yolcu tarafından yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgilendirmenin yapıldığı toplantıya katılan ve emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

11. ve 12. sınıf öğrencilerimizden Halil TİLKİ, Muhammed ERDOĞAN, Ahmet ERDOĞAN, Ömer KARADUMAN, Orhan Kadir ALTINTAŞ ve Mustafa KARAGÖZ okulumuz uygulama camisinde eylül ve ekim ayı boyunca cuma namazı kıldırdı hutbe okudu.

Caner TETİK, Muhammed ÖZATA, Orhan Kadir ALTINTAŞ ve Hasan İlker KARA müezzinlik yaptı.

Koordinatör öğretmenimiz Emin YILDIRIM'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

İmam Hatip okulları haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle "SÜVEYDA" filmini izledik. Katkılarından dolayı Simav ilçe Müftülüğümüze  İbrahim Eren İmam Hatip Ortaokuluna teşekkür ederiz.