Okulumuzda Mukabele geleneğini yaşatmaya bu senede devam ediyoruz. 11 Mart Pazartesi gününden itibaren tüm öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla öğle aralarında mukabeleye başlayacağız.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan imsakiyelerimizi hazırlayıp öğrenci, veli ve öğretmenlerimizle paylaştık. Rabbim tüm ibadetlerimizi makbul ve kabul eylesin inşallah.

Şbt

21/02/2024 tarihinde saat 13:00'te okulumuz öğrencilerinin sınavlara hazırlıklarını değerledirmek için öğretmenlerimizin ve öğrenci velilerimizin katılımıyla Hedef 2024 toplantısı gerçekleştirildi. Hedef 2024 Koordinatörümüz Mustafa ERİŞ'in sunumu ve açıklamalarıyla gerçekleşen toplantıda yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği kapsamında öğrencilerimiz Beyce Mahallesinde yer alam Havıtarası mesire alanında çevre düzenlemesi ve temizlik çalışması yaptılar.

BİREYSEL SANAT PERFORMANS

SERGİLEME ETKİNLİĞİ'MİZ KAPSAMINDA ÖĞRENCİMİZ KAHRAMAN KARAMAN'IN KARAKALEM ÇALIŞMALARINI SERGİLEDİK.

Şbt

Pansiyonda Hasbihal Eylem Planı Şubat Ayı Etkinlikleri kapsamında pansiyonumuzda Deprem Tatbikatı yaptık.

Şbt

Pansiyonda Hasbihal Eylem Planı Şubat ayı etkinlikleri kapsamında İlahiyatçı Ali Uslu'nun katılımıyla Kariyer Günleri etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Şbt

Diyarbakır’da PKK’lı teröristlerin yola döşedikleri mayının patlaması sonucu şehit düşen Jandarma Er Mustafa Nerkis şehadetinin 8. Yılında öğrencilerimiz tarafından mezarı başında dualarla anıldı.Başta Şehidimiz olmak üzere tüm şehitlere Allah'tan rahmet dileriz.

Ock

Dönem sonu etkinleri kapsamında Dumlupınar Üniversitesi Simav Teknoloji Fakültesi ve Simav Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ettik.Gezi öğrencilerimiz için oldukça verimli oldu. Üniversite Yönetici ve öğretmenlerine öğrencilerimize vakit ayırdıkları için teşekkür ediyoruz.

Ock

Dönem sonu etkinleri kapsamında satranç turnuvamız tamamlandı. Final karşılaşması 9/P sınıfından Berat BAŞBUDAK ve 10/P sınıfından Ramazan DEMİRTAŞ arasında gerçekleşti. Karşılaşma sonucunda Berat BAŞBUDAK galip geldi.Tüm öğrencilerimizi tebrik eder turnuvayı düzenleyen Sedat MİNAZ ve Abdurrahman GÖREN hocalarımıza teşekkür ederiz.

Ock

Dönem sonu etkinleri kapsamında öğrencilerimizle "ÇAĞRI" filmini izledik.

Ock

Okulumuz dönem sonu faaliyet haftasında yetenek paylaşım saatinde Emekli Milli Eğitim Müdürü Kemal SEVGİ öğrencilerimizle hasbihal etti.

Ock

Dönem sonu etkinleri kapsamında öğrencilerimize okulumuz bilgisayar sınıfında genel kültür bilgi yarışması düzenledik. Yarışma sonuda dereceye giren öğrencilerimize ödüller verilecektir.Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

Dönem sonu etkinleri kapsamında satranç turnuvamız 15.01.2024 Pazartesi günü başladı. Turnuva iki ayrı etap halinde öğrenciler arasında ulusal yönergelere göre düzenlenecek olup dereceye giren öğrencilerimize ödüller takdim edilecektir.