Ock

Şanlı ordumuza güvenlik nedeniyle bulunduğu Kuzey Irak'ta yapılan menfur terör saldırısı nedeniyle şehit düşen askerlerimiz için gıyabi cenaze namazı kılarak dua ettik.

Ock

TBMM Başkanvekili ve aynı zamanda Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Simav Kaymakamımız Bünyamin KARALOĞLU, Simav Belediye Başkanımız Fatih KALAY, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi AK Parti Milletvekili Av. Adil Biçer ve AK Parti Kütahya Milletvekili TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Mehmet Demir, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail GÜVEN, Kütahya Müftüsü Dr. İrfan AÇIK, AK Parti Kütahya İl başkanı Mustafa Önsay, İl Genel Meclisi başkanı Muammer Özcura, AK Parti İlçe başkanı Orhan Akboğa, belde belediye başkanlarının ve halkımızın katılımıyla tatbikat camimizin açılışını gerçekleştirdik.

Ock

Okul rehber öğretmenimiz Onur Kocaman tarafından 10. Sınıf öğrencilerimize yönelik olarak alan bölüm seçimi konulu seminer verildi.

Ock

Okul rehberlik servisimiz  tarafından 12. Sınıf öğrencilerimize milli savunma üniversitesi tanıtım semineri verildi.

Ara

11/P sınıfından Mehmet KIRTAY Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen "Safahat" konulu bilgi yarışmasında Simav ilçesinde 2., Kütahya ilinde 6., Türkiye genelinde 774. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Ara

Kütahya Valiliğimiz tarafından projelendirilen Değerler Eğitimi "Pansiyonda Hasbihal" Eylem planı çerçevesinde Okulumuz pansiyonunda kalan parasız yatılı öğrencilerimizle Dumlupınar üniversitesine gezi düzenledik.

Ara

Kütahya Valiliğimiz tarafından projelendirilen Değerler Eğitimi "Pansiyonda Hasbihal" Eylem planı çerçevesinde Okulumuz pansiyonunda kalan parasız yatılı öğrencilerimizle, Aralık ayı temasında bulunan Farklılıklara Saygı Etkinliği kapsamında ilçemizde bulunan özel eğitim uygulama okulumuzu ziyaret ettik.

Ara

Pansiyonda kalan öğrencilerimizle şehitlerimize dua için Kadıoğlu camisinde buluştuk. Bu vesileyle aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabırlar diliyoruz

Ara

Okulumuz pansiyonunda kalan öğrencilerimize yönelik rehber öğretmenimiz Onur KOCAMAN tarafından özgüven ve öz saygı konulu seminer verildi.

Ara

Okulumuzda yaptığımız deneme sınavlarında her sınıf kademesinde dereceye giren öğrencilerimizle motivasyon kahvaltısı düzenledik.

Öğrencilerimizi Tebrik eder, Başarılar dileriz..

Ara

Kütahya Valiliğimiz tarafından projelendirilen Değerler Eğitimi "Pansiyonda Hasbihal" Eylem planı çerçevesinde Okulumuz pansiyonunda kalan parasız yatılı öğrencilerimizle Yusuf GONCAGÜL konserine katıldık.

Ara

07.12.2023 Perşembe günü tüm öğrencilerimize yönelik yapılan ödüllü deneme sınavımızı gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuz öğrencilerimize Psikolojik Danışmanımız Onur Kocaman tarafından Akran Zorbalığı konulu seminer verilmiştir.

Ara

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla Okul rehber öğretmenimiz Onur Kocaman tarafından okulumuz öğrencilerine İnsan Haklarının önemi ve tarihsel gelişimi hakkında seminer verilmiştir.