Eyl

Vatan müdafaası için canını hiç düşünmeden siper eden tüm gazilerimizin Gaziler Günü'nü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Eyl

Okul rehber öğretmenimiz Onur KOCAMAN tarafından öğretmenlerimize Dijitalleşmenin psikolojik ve sosyolojik etkileri konulu seminer verildi

Haz

Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz toplu fotoğraf çekimimizi bu yılda öğretmenler kurulu toplantımızdan sonra gerçekleştirdik.

Haz

Hedef 2023 Yaz kampı planlamaları Hedef 2023 ekibi tarafından yapıldı ve velilerle paylaşıldı.

Haz

07.06.2023 tarihinde ilçemizde bulunan tüm İmam Hatip Ortaokullarının katılımıyla okulumuzda "İmam Hatip Şenlikleri" düzenlendi. Öğrencilerimizin oldukça eğlendiği etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen okul idaremize ve katılım gösteren okullarımıza teşekkür ederiz.

Haz

Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Tavşanlı İlçesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması Türkiye finalinde öğrencimiz Salih Türkiye dördüncüsü olmuştur.

Yarışmaya

İstanbul Ticaret Odası Marmara Anadolu İmam Hatip Lisesi

Diyarbakır Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi

Konya Tahir Büyük Körükçü Anadolu İmam Hatip Lisesi

Erzurum Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ankara Erkan-Volkan Yiğit Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kayseri Erciyes Anadolu İmam Hatip Lisesi

Sivas Uluslararası Şehit M. Murat Ertekin AİHL

Kocaeli Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şanlıurfa Şehit Onur Kılıç Anadolu İmam Hatip Lisesi okulları katılmıştır.

Öğrencimizi tebrik eder bundan sonraki hayatında başarılarının devamını dileriz.

May

Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Söğüt İlçesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması Bölge finalinde öğrencimiz Salih üst üste 2. kez bölge birincisi olarak göğsümüzü kabarttı. Öğrencimiz yapılacak olan Türkiye finalinde bölgemizi temsil edecektir. Öğrencimizi tebrik eder, yarışmaya hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Baharın gelişini kutlamak amacıyla okulumuzda Hıdırellez Şenlikleri düzenledik. Hıdırellez Şenlikleri kapsamında okulumuzda piknik yapıldı. Okulun tamamının katılımıyla yapılan şenliklerde öğrenciler doyasıya eğlendiler.

May

Okulumuz öğrencileri arasında voleybol turnuvası düenledik. Turnuvada 11-A sınıfı ile 10-P sınıflarının karşılaştığı final maçında kazanan 11-A sınıfı oldu. Turnuvaya katılan tüm sınıfları tebrik ederiz.

May

Okulumuz Rehber Öğretmeni Ramazan Yolcu tarafından 12. sınıf öğrencilerimize üniversite ve bölümleri hakkında bilgi verildi