Geleceğe ışık saçan öğretmenlerimiz ve öğretmenlik görevini layıkıyla yerine getirip aramızdan ayrılan emekli öğretmenlerimiz ile geleneksel olarak Öğretmenler Günü Kahvaltı programızı gerçekleştirdik. Bu anlamlı günde okulumuza gelerek bizleri mutlu eden emekli öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar meslek hayatlarında başarılar dileriz.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail GÜVEN okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerimizle bir araya gelerek sohbet ederken, öğretmenlerimizle hasbihalde bulundu.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün HEDEF YKS 2023 Projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine deneme sınavı yapılmaya devam ediliyor.

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası kapsamında, ilçe çapında yapılan kompozisyon yarışmasında birinci olan 11 proje sınıfından Metin KORKMAZ'ı tebrik eder emeği geçen öğretmenlerimize teşekkkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla yapılan tören ile coşkuyla kutlandı.

Törenin yapılmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

9.10.11 ve 12. Sınıflara 01.11.2023-09.11.2023 tarihleri arasında okul rehber öğretmenimiz Onur KOCAMAN tarafından "Psikolojik sağlamlık" konulu sunum yapılmıştır.

ÖĞRETMENLERİMİZLE DENEME SINAV SONUÇLARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI. KASIM AYINDA YAPILACAK OLAN FALİYETLER PLANLANDI.

Pansiyonda Hasbihal Projesi kapsamında Rehber öğretmeniz Onur KOCAMAN ve Pansiyondan sorumlu müdür yardımcımız Ali ZENGİN tarafından pansiyon öğrencilerimize pansiyona uyum semineri verildi.

Seminerde öğrenciler; pansiyon kuralları, kişisel hijyen, çevre temizliği, iletişim becerileri ve empati konularında bilgilendirildi.

Okulumuz rehber öğretmeni Onur KOCAMAN tarafından “Pansiyonda Hasbihal” il eylem planı kapsamında 02.11.2023 tarihinde pansiyon ve okul öğrencilerimize yönelik akran zorbalığı eğitimi düzenlendi.

Öğrencilerimize zorbalığın ne olduğu, zorbalık türleri, iletişim becerileri konularında bilgiler verildi.

Pansiyonda Hasbihal Etkinliği kapsamında pansyonumuzda "doğruluk ile ilgili pano hazırlandı ve Türk Dili ve Edebiyatıu Öğretmeni Şükrü EVREN'in organizasyonunda kompozisyon yarışması düzenlendi.

Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında 27.10.2023 Cuma günü okulumuz konferans salonunda Prof. Dr. Baykal BİÇER tarafından öğrencilerimize Felsefe ve Bilim Tarihi alanında seminer verilmiştir. Değerli hocamıza teşekkür ederiz.

Tüm şehitlerimiz için öğrencilerimizin okuduğu hatimlerin duası 27.10.2023 günü cuma namazı öncesi okulumuz tatbikat camisinde yapıldı ve bir grup öğrenciyle Beyce kabristanında medfun bulunan Şehit Er Mustafa NERGİS'in kabri ziyaret edildi.

Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi Değerler Kulübü Öğrencilerimizle ÇEDES projesi kapsamında Diyanet Gençlik Merkezimizde bir araya geldik.

Simav Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi rehber öğretmeni Şevval Aktaş hocamız ayın teması olan "SAYGI" konusunu sinevizyon gösterimiyle öğrencilerimize anlattı. Manevi Danışmanımız Mustafa Esen ve Danışman Öğretmenimiz Güllü Dinçay hocalarımız da Gençlik Merkezimize etüt için gelen öğrencilerimizle Değerler Kulübü öğrencilerimizi tanıştırarak çocuklarımızın ödevlerini yapmada yardımcı oldular.

“Bütün Camilerde Mihrap ve Minberde "GENÇLER" Var” Programı kapsamında öğrencilerimiz Cuma namazında görev aldılar.

Kürsüden vaaz, minberden hutbe, mihraptan cuma namazı, müezzin mahfilinden müezzinlik görevlerini yerine getiren gençlerimiz, halktan büyük beğeni aldılar.

Geleceğin vaizleri, imam hatipleri ve müezzin kayyımları görevlerini hakkıyla yerine getirip okulumuza geri döndüler.

Öğrencilerimizi, ailelerini ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

Öğrencilerimiz ve görev yaptıkları yerler:

Boğazköy Yukarı Camii

Hamza İZBUDAK