Pansiyonda Hasbihal Etkinliği kapsamında pansyonumuzda "doğruluk ile ilgili pano hazırlandı ve Türk Dili ve Edebiyatıu Öğretmeni Şükrü EVREN'in organizasyonunda kompozisyon yarışması düzenlendi.

Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında 27.10.2023 Cuma günü okulumuz konferans salonunda Prof. Dr. Baykal BİÇER tarafından öğrencilerimize Felsefe ve Bilim Tarihi alanında seminer verilmiştir. Değerli hocamıza teşekkür ederiz.

Tüm şehitlerimiz için öğrencilerimizin okuduğu hatimlerin duası 27.10.2023 günü cuma namazı öncesi okulumuz tatbikat camisinde yapıldı ve bir grup öğrenciyle Beyce kabristanında medfun bulunan Şehit Er Mustafa NERGİS'in kabri ziyaret edildi.

Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi Değerler Kulübü Öğrencilerimizle ÇEDES projesi kapsamında Diyanet Gençlik Merkezimizde bir araya geldik.

Simav Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi rehber öğretmeni Şevval Aktaş hocamız ayın teması olan "SAYGI" konusunu sinevizyon gösterimiyle öğrencilerimize anlattı. Manevi Danışmanımız Mustafa Esen ve Danışman Öğretmenimiz Güllü Dinçay hocalarımız da Gençlik Merkezimize etüt için gelen öğrencilerimizle Değerler Kulübü öğrencilerimizi tanıştırarak çocuklarımızın ödevlerini yapmada yardımcı oldular.

“Bütün Camilerde Mihrap ve Minberde "GENÇLER" Var” Programı kapsamında öğrencilerimiz Cuma namazında görev aldılar.

Kürsüden vaaz, minberden hutbe, mihraptan cuma namazı, müezzin mahfilinden müezzinlik görevlerini yerine getiren gençlerimiz, halktan büyük beğeni aldılar.

Geleceğin vaizleri, imam hatipleri ve müezzin kayyımları görevlerini hakkıyla yerine getirip okulumuza geri döndüler.

Öğrencilerimizi, ailelerini ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

Öğrencilerimiz ve görev yaptıkları yerler:

Boğazköy Yukarı Camii

Hamza İZBUDAK

Simav AİHL Tatbikat Camii

Mehmet Ali Doğan

Güney Kasabası Yeni Camii

Cihat Süer Kocaman

Gümüşsu Köyü Küçük Camii

M. Fatih Bardakçı

İmam Hatip Ortaokulu Mescidi

Yiğit Dayı

Efir Camii

Rafet Alperen Ölmez

Cumhuriyet’in 100. Yılı Satranç Turnuvamız tamamlandı. Turnuvada Mehmet Fatih BARDAKÇI 1. , Semih TUNCER 2. , Yusuf ÖZ 3. ve Ali YAVUZ 4. olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

2023-2025 Çedes(çevreme duyarlıyım, değerlerime sahip çıkıyorum) projesi değerler eğitimi kapsamında öğrencilere edep, saygı ve nezaket kavramlarından bahsedildi. Diyanet işleri başkanlığının hazırlamış olduğu “Nezaket” konulu video öğrencilere izletildi. Öğrencilerle beyin fırtınası tekniği uygulanarak fikirlerinin alınması sağlandı.

Pazarlar ortaokulu öğrenci, öğretmen ve idarecilerini tanıtım faaliyetleri kapsamında okulumuzda ağırladık.Tüm Pazarlar ortaokulu ailesine ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında 27.10.2023 Cuma günü okulumuz konferans salonunda Prof. Dr. Baykal BİÇER tarafından öğrencilerimize Felsefe ve Bilim Tarihi alanında seminer verilecektir.

Cumhuriyet’in 100. Yılı Satranç Turnuvamız 19.10.2023 Perşembe günü başladı. Turnuva iki ayrı etap halinde öğrenciler arasında ulusal yönergelere göre düzenlenecek olup dereceye giren öğrencilerimize ödüller takdim edilecektir.

İmam Hatiplerin Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında emekli din görevlisi Ali İMAL öğrencilerimizle hasbihalde bulundu. Hocamıza teşekkür ederiz.

9. Sınıf öğrencilerimizin velileriyle bir araya geldik. Toplantıya okul müdürümüz, müdür yardımcılarımız, 9. sınıflara derse giren öğretmenlerimiz ile rehber öğretmenlerimiz katıldı. Toplantıda genel olarak öğrencilerin başarı durumu, veliler ile yapılması gereken iş birliği ve velilerimizin öğrencilerine yaklaşımı konuları üzerinde duruldu. Toplantıya katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Okul rehber öğretmenimiz Onur Kocaman tarafından öğrencilerimize Verimli Ders Çalışma Teknikleri konulu seminer verildi.

Eyl

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in alemlere rahmet peygamberi olarak doğuşunun yıl dönümü vesilesiyle okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri düzenlendi.

Eyl

22.09.2023 Cuma günü 9. sınıf öğrencilerimize uyum çerçevesinde sabah kahvaltısı düzenledik.